VOEDING
Mocht uw kat eetproblemen hebben of ineens b.v. een vale vacht krijgen, zou dit met de voeding te maken kunnen hebben.  Voeding speelt een belangrijkere rol in het leven dan men denkt.

AANDACHT
Wat we vaak al uit onszelf doen, is praten tegen ons huisdier. Hierdoor voelt de kat zich op zijn gemak. Het is daarom des te belangrijker dat hij/zij dit niet gaat missen tijdens uw afwezigheid.

VERZORGING VACHT
Bijna alle katten vinden het heerlijk om gekamd of geborsteld te worden. Doe dit dan wel met een kam of borstel afgestemd op de kat.
Type haar en soort borstel dienen wel op elkaar afgestemd te zijn, net als de manier van kammen. Ik kan u hierbij helpen en adviseren.

INDIVIDUELE AANDACHT
Iedere kat is verschillend, daarom vind ik het belangrijk om persoonlijk met u en uw huisdier kennis te maken. Ik doe mijn best de kat te begrijpen en daarmee vertrouwen te winnen,
zij bepalen of zij mij vertrouwen. Immers ben ik personeel voor de katten en niet andersom.

WAT BEDOELT IE NOU
Meestal proberen katten ons iets duidelijk te maken door tegen ons te miauwen. Wij moeten dat altijd maar snappen, want de kat geeft ons toch een opdracht! Ik help u graag om te proberen de kat beter te begrijpen 

GEDRAGSPROBLEMEN
Heeft u een kat die naast de kattenbak gaat, aan uw meubels krabt of sproeit? Kortom een kat met probleemgedrag, ik help en adviseer u om hier verandering in aan te brengen.
Hoe we dit samen kunnen doen, leest u hier.

MEDICIJNEN GEVEN
Vaak kan dit een lastig zijn, zeker wanneer u met vakantie bent of een weekendje weg. Ik doe dit er graag voor u bij, of leer u desgewenst hoe u de medicijnen het best kunt toedienen.

MIJN WERKGEBIED
Ik kom hoofdzakelijk in Hilversum, Nieuw- en Oud Loosdrecht, Laren, s’Gravenland, Kortenhoef, Eemnes, Baarn en in Bussum.

STICHTING DIERENLOT
Ik ben donateur van deze stichting, zij redden dieren in nood, verwaarloosde en mishandelde dieren. Al mijn fooi van mijn Kattenoppas geef ik aan Stichting DierenLot. Mocht u ook willen doneren, klik op het logo.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Ik garandeer een goede verzorging van uw kat(ten) en eventueel andere kleine huisdieren tijdens uw afwezigheid. Hier vindt u de algemene voorwaarden en de basis kostprijs die ik als Kattenoppas in het Gooi hanteer.

FOTO VAN UW KAT
Ik zal uw dagelijks d.m.v. een foto of filmpje op de hoogte houden van het welzijn van uw huisdier.

EEN SPECIAAL AANDENKEN
Wanneer u dit leuk vind, kan ik voor de favoriete vakantiefoto van uw huisdier als aandenken op canvas leveren vanaf 30x20 cm voor € 20,-


​Kattenoppas Hilversum in het Gooi is lid van het Gooisch Kattenoppascollectief