ALGEMENE VOORWAARDEN
Ik garandeer een goede verzorging van uw kat(ten) en eventueel andere kleine huisdieren tijdens uw afwezigheid.
Algemene voorwaarden  kattenoppas.
Algemene voorwaarden  kattentrimmen.

VOEDING
Mocht uw kat eetproblemen hebben of ineens b.v.  een vale vacht krijgen, zou dit met de voeding te maken kunnen hebben. Voeding speelt een belangrijkere rol dan u denkt.

VERZORGING VACHT
Katten trimmen werkt verzorgend en uiteindelijk helend. Door aandacht te bieden aan de kattenvacht en het kattengedrag trim ik op een katvriendelijke (non-invasieve manier). Mijn salon is bewust ingericht: mijn werkblad bevindt zich voor het raam, zodat uw kat naar buiten kan kijken en daardoor wordt afgeleid.


INDIVIDUELE AANDACHT
Iedere kat is verschillend, daarom vind ik het belangrijk om persoonlijk met u en uw huisdier kennis te maken. Ik doe mijn best de kat te begrijpen en daarmee vertrouwen te winnen,
zij bepalen of zij mij vertrouwen. Immers ben ik personeel voor de katten en niet andersom.


HOE COMMUNICEREN KATTEN?

Oorspronkelijk miauwt een kat niet. Het miauwen heeft de kat zichzelf aangeleerd om met ons mensen te kunnen communiceren. De katten praten onderling met elkaar d.m.v. hun ogen, oren, staart, houding (hoog, laag), blazen, grommen en markeren. Iedere kat praat weer anders met zijn of haar mens. Het is aan ons mensen te ontdekken wat de kat bedoelt als de kat tegen ons ‘spreekt’. Ik kan u daar bij helpen. Specifiek omdat ik aan huis kom voor zowel oppas als trimmen zie ik hoe de kat communiceert met u of uw huisgenoten en met ‘vreemden’ omgaat. In dit geval ben ik zelf dan de ‘vreemde’.

WAT DOE IK MET UW FOOIEN
Ik verdeel uw fooien over verschillende goede doelen die opkomen voor de dieren in Nederland en het buitenland. Bijvoorbeeld het redden van dieren in nood, verwaarloosde en mishandelde dieren, bescherming van dieren en dieren in de landbouw industrie die vast zitten in kooien of worden mishandeld. Al mijn fooi van mijn Kattenoppas en het trimmen geef ik aan  de volgende goede doelen: Mocht u willen weten waarvoor u geeft. Klik dan op de onderstaande organisaties.

Stichting DierenLot
Compassion World Farming
WNF
IFAW
World Animal Protection


MEDICIJNEN GEVEN

Vaak kan dit lastig zijn, zeker wanneer u met vakantie bent of een weekendje weg. Ik doe dit er graag voor u bij, of leer u desgewenst hoe u de medicijnen het best kunt toedienen.


MIJN WERKGEBIED

Voor het oppassen en het trimmen kom ik in: Hilversum, Nieuw-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Laren, 's Gravenland, Kortenhoef, Baarn en Bussum.

VEILIGHEID VAN UW GEGEVENS EN TARIEVEN
Opgeslagen telefoonnummers in mijn telefoon worden niet aan derden verstrekt. Mijn telefoon is beveiligd en heeft zijn eigen virusscan.  U kunt mij altijd veilig appen en / of bellen. Al uw gegevens worden offline bewaard en niet op de computer opgeslagen. Ik hanteer een persoonlijke map met uw gegevens. Uw huissleutel wordt voorzien van een label met een code en mijn telefoonnummer.

Kattenoppas
Intakegesprek: Gratis
1 kat in Hilversum: € 15,75
Buiten Hilversum: € 18,75 voor 1 kat
Iedere kat of ander dier (geen hond) erbij:
€ 2,50

Kattentrimmen
Telefonische intake: gratis
Behandeling:  1 uur bestaat uit: nagels knippen, ogen en oren schoon maken, kammen, borstelen, scheren
Natuurlijk ben ik bereid u te adviseren en vragen te beantwoorden.
Prijs: € 55,75

U ontvangt € 5,- korting bij een nieuwe trimafspraak binnen 6 weken.
Uw kitten kennis laten maken met kammen en borstels? Voorbereiden om stress in de toekomst te voorkomen. Het dier laten wennen d.m.v. vachtverzorging, oogjes, oortjes schoonmaken, groei nagels bekijken en eventueel knippen.
Prijs: € 29,75