KNUFFELEN EN SPELEN
Ik leer uw kat heel graag goed kennen en wil dan ook weten wat de kat wel, maar vooral ook waar hij / zij niet van houdt. Op deze manier wordt het makkelijker om b.v. met de kat te knuffelen of te spelen.


VERZORGING VACHT
Bijna alle katten vinden het heerlijk om gekamd of geborsteld te worden. Doe dit dan wel met een kam of borstel afgestemd op de kat.
Type haar en soort borstel dienen wel op elkaar afgestemd te zijn, net als de manier van kammen. Ik kan u hierbij helpen en adviseren.

 


AANDACHT
Wat we vaak al uit onszelf doen, is praten tegen ons huisdier. Hierdoor voelt de kat zich op zijn gemak. Het is daarom des te belangrijker dat hij/zij dit niet gaat missen tijdens uw afwezigheid.


INDIVIDUELE AANDACHT
Iedere kat is verschillend, daarom vind ik het belangrijk om persoonlijk met u en uw huisdier kennis te maken. Ik doe mijn best de kat te begrijpen en daarmee vertrouwen te winnen,
zij bepalen of zij mij vertrouwen. Immers ben ik personeel voor de katten en niet andersom.


HOE COMMUNICEREN KATTEN?
Oorspronkelijk miauwt een kat niet. Het miauwen heeft de kat zichzelf aangeleerd om met ons mensen te kunnen communiceren. De katten praten onderling met elkaar d.m.v. hun ogen, oren, staart, houding (hoog, laag), blazen, grommen en markeren. Iedere kat praat weer anders met zijn of haar mens. Het is aan ons mensen te ontdekken wat de kat bedoelt als de kat tegen ons ‘spreekt’. Ik kan u daar bij helpen. Specifiek omdat ik bij u aan huis kom en zie hoe de kat communiceert met u of uw huisgenoten en met ‘vreemden’ omgaat. In dit geval ben ik zelf dan de ‘vreemde’.


WAT DOE IK MET UW FOOIEN
Ik verdeel uw fooien over verschillende goede doelen die opkomen voor de dieren in Nederland en het buitenland. Bijvoorbeeld het redden van dieren in nood, verwaarloosde en mishandelde dieren, bescherming van dieren en dieren in de landbouw industrie die vast zitten in kooien of worden mishandeld. Alle fooi van mijn Kattenoppassen geef ik aan  de onderstaande goede doelen. Mocht u willen weten waarvoor u geeft of misschien zelf willen doneren? Klik dan op de onderstaande organisaties.
Stichting DierenLot
Compassion World Farming
WNF
IFAW
World Animal Protection


MEDICIJNEN GEVEN
Vaak kan dit lastig zijn, zeker wanneer u met vakantie bent of een weekendje weg. Ik doe dit er graag voor u bij, of leer u desgewenst hoe u de medicijnen het best kunt toedienen.


MIJN WERKGEBIED
Voor het oppassen kom ik in:
Hilversum, Nieuw-Loosdrecht, Oud-Loosdrecht, Laren, 's Gravenland, Kortenhoef, Baarn en Bussum.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN
Ik garandeer een goede verzorging van uw kat(ten) en eventueel andere kleine huisdieren tijdens uw afwezigheid.
Algemene voorwaarden  kattenoppas.


VOEDING
Mocht uw kat eetproblemen hebben of ineens b.v.  een vale vacht krijgen, zou dit met de voeding te maken kunnen hebben. Voeding speelt een belangrijkere rol dan u denkt.

KATTEN EN KUNST
Naast katten verzorgen ben ik ook een liefhebber van kunst. Ingrid Soekroella heeft haar passie voor katten en kunst gecombineerd, bijvoorbeeld lampen, kandelaren, cadeau artikelen en zo veel meer. En de ideeën die ze hierover heeft zijn te vinden op haar site.

VEILIGHEID VAN UW GEGEVENS
Opgeslagen telefoonnummers in mijn telefoon worden niet aan derden verstrekt. Mijn telefoon is beveiligd en heeft zijn eigen virusscan.  U kunt mij altijd veilig appen en/of bellen. Ik hanteer een persoonlijke map met uw gegevens. Uw huissleutel wordt voorzien van een label met een code en mijn telefoonnummer.