Een van de meest gestelde vragen die ik krijg gaat logischerwijs over de kosten die ermee gemoeid gaan. Het intake gesprek, waarbij alle gewoonten, wat vind de kat leuk en wat niet en wat nog meer door te nemen, is gratis. Voor 1 kat in Hilversum reken ik € 15,75 en buiten Hilversum € 18,75. Voor ieder ander dier dat hier bijkomt (geen hond) komt hier € 2,50 bij. Een andere veel gestelde vraag gaat over de fooien.

WAT DEED IK MET UW FOOIEN
Voor mijn doelen die ik steun kunt u het hele jaar doneren via mijn facturen, waarin ik altijd vraag om een kleine donatie als u die kunt missen. Het is immers niet verplicht. Aan het einde van het jaar maken we er met elkaar in ons hart een feestje van voor de dieren, om het totaal bedrag zo hoog mogelijk te maken.
Als u doneert (via de factuur een fooi geeft) helpt u aan het einde van het jaar mijn 5 goede doelen:
want het totaal opgehaalde bedrag deel ik door 5. Ik doneer datzelfde bedrag nogmaals voor een zesde goede doel, namelijk Stichting Viervoeters. Wilt u weten waarvoor u geeft of misschien wilt u zelf rechtstreeks doneren? Klik dan op de link van de onderstreepte organisaties.
Stichting DierenLot
Compassion World Farming
WNF
IFAW
World Animal Protection

Ik ben ieder jaar weer blij u te kunnen melden dat mijn actie succesvol is voor de dieren. Ik zal mij ieder
jaar weer opnieuw inzetten via de facturen die ik stuur als u bij mij klant bent en vragen om een (kleine) bijdrage. Met elkaar kunnen we aan het einde van het jaar onze natuur en milieu in de wereld en ook de dieren in Nederland en het buitenland, dieren in het wild, de vee industrie, verwaarloosde dieren, dieren in rampgebieden, proefdieren of honden en katten die in het buitenland helaas op het menu staan helpen.

In 2022 was dit het bedrag: € 66,60 voor ieder doel. In 2023 was dit het bedrag: € 96,00 voor ieder doel

Mijn wel gemeende dank voor uw bijdrage.