ALLE KATTENOPPAS VOORDELEN OP EEN RIJ
Een lang weekendje weg of een dagje er op uit? Kattenoppas Hilversum in het Gooi is de ideale oplossing. Katten zijn het liefst in hun eigen omgeving en heel gevoelig voor veranderingen. Hoe nerveus kunnen ze niet worden als er b.v. koffers in de gang staan. Het vervoer naar en verblijf in een kattenhotel of pension is dan ook meestal erg stressvol voor veel katten. Bovendien is er een verhoogd risico op overdraagbare ziektes etc. Met een kattenoppas aan huis blijft de kat goed verzorgd in zijn eigen, vertrouwde omgeving.

Ik doe mijn best de kat te begrijpen en daarmee vertrouwen te winnen en zij bepalen of zij mij vertrouwen. Immers ben ik personeel voor de katten en niet andersom. Voor het oppassen kom ik bij u thuis.
Door de kat in zijn vertrouwde omgeving te laten wordt stress voorkomen. De kat is een gewoontedier en houdt niet van verandering. Ik ben werkzaam in het Gooi, met name Hilversum, 's Graveland, Kortenhoef, Oud- en Nieuw-Loosdrecht, Laren en Baarn .

Mijn kerntaken als kattenoppas zijn: spelen, knuffelen, kattenbak verschonen, zo nodig toedienen van medicijnen en eventueel advies over voeding en vacht.